Jump to content

Groovariio


MrBeer

Recommended Posts

I am having a problem removing Groovario from my computer. I can run Malwarebytes and it finds Groovario and I Quarantine it, and delete it and rerun Malwarebytes and it is still there. Below is the scan results from Malwarebytes.

Malwarebytes
www.malwarebytes.com

-Log Details-
Scan Date: 12/3/17
Scan Time: 11:57 AM
Log File: 0db66f24-d84b-11e7-98a5-34e6d7068052.json
Administrator: Yes

-Software Information-
Version: 3.3.1.2183
Components Version: 1.0.236
Update Package Version: 1.0.3402
License: Premium

-System Information-
OS: Windows 10 (Build 15063.726)
CPU: x64
File System: NTFS
User: BobsDell-PC\Bob's Dell

-Scan Summary-
Scan Type: Threat Scan
Result: Completed
Objects Scanned: 399894
Threats Detected: 2
Threats Quarantined: 0
(No malicious items detected)
Time Elapsed: 20 min, 31 sec

-Scan Options-
Memory: Enabled
Startup: Enabled
Filesystem: Enabled
Archives: Enabled
Rootkits: Enabled
Heuristics: Enabled
PUP: Detect
PUM: Detect

-Scan Details-
Process: 0
(No malicious items detected)

Module: 0
(No malicious items detected)

Registry Key: 0
(No malicious items detected)

Registry Value: 0
(No malicious items detected)

Registry Data: 0
(No malicious items detected)

Data Stream: 0
(No malicious items detected)

Folder: 0
(No malicious items detected)

File: 2
PUP.Optional.Groovario, C:\USERS\BOB'S DELL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\Default\Web Data, No Action By User, [14580], [455244],1.0.3402
PUP.Optional.Groovario, C:\USERS\BOB'S DELL\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\Default\Web Data, No Action By User, [14580], [455244],1.0.3402

Physical Sector: 0
(No malicious items detected)


(end)

 

Any Help would be appreciated.

MrBeer

Link to post
Share on other sites

Hello MrBeer and welcome to Malwarebytes,

Follow the instructions in this link to clear your current problem: https://forums.malwarebytes.com/topic/214325-chrome-secure-preferences-detection-always-comes-back/

Be aware there are two posts in that thread, if the first instruction does not help move onto the second....

Let me know if the issue is cleared...

Thank you,

Kevin...
Link to post
Share on other sites

Due to the lack of feedback, this topic is closed to prevent others from posting here.

If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this topic with your request.

This applies only to the originator of this topic. Other members who need assistance please start your own topic in a new thread.

Thanks

 

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.