Jump to content

Recommended Posts

Howdy,

Every time I install, it says it needs to reboot to complete, after reboot, it tries to install, says it needs to reboot to complete, etc.

I read through: 

 

and I don't have the registry keys for:

1.  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Malwarebytes Anti-Malware_is1

2. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{35065F43-4BB2-439A-BFF7-0F1014F2E0CD}_is1

Attached are my results from Check, Clean, and FRST.

Thanks,
Harold

mb-check-results.zip

Link to post
Share on other sites

Downloaded the latest clean file, ran it, rebooted.

After reboot, downloaded the 3.3.1 build, ran it, it started up and then said it needed to reboot to complete installation.

Rebooted, after reboot it automatically restarted the setup.  Click Agree, and then it says my computer must be restarted to complete the installation again.

Still stuck in the reboot loop.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Sorry for the delay, I had to go out to the customer site.  I booted into safe mode, no networking.  Ran the MB3-Setup-Consumer-3.3.1.2183.exe and it said it would need to reboot to complete setup.

Rebooted back to safe mode, run setup, and it's back in the boot loop.

Boot back to normal mode, setup tries to continue to run but it's also back in the boot loop.

Same situation.

Thanks,
Harold

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.