Jump to content

Malwarebytes Web Protection will not start


Recommended Posts

Windows 7 Pro Malwarebytes 3.2.2  for some reason the Web Protection will not start.  The services report Malwarebytes Sevices Started but the Web protection will not start.  I have read that it was an update problem but that appeared to be in 3.1.  Also when starting up MB a tag comes up saying that another protection is not switched on but you can press the button and it starts but the Web Protection is not even mentioned in this tab, you only realise it from the red marker on the icon. Anyone have any ideas or remedies?

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, Hobbit said:

the Web Protection will not start. 

Let's try and get some logs first so the team can review them and see if they can tell what may be causing your issues....

  1. FIRST: Create and obtain Farbar Recovery Scan Tool (FRST) logs
  2. Download FRST and save it to your desktop
    NOTE: You need to run the version compatible with your system. You can check here if you're not sure if your computer is 32-bit or 64-bit
  3. Double-click to run FRST and when the tool opens click "Yes" to the disclaimer
  4. Press the "Scan" button
  5. This will product two files in the same location (directory) as FRST: FRST.txt and Addition.txt
    NOTE: These two files will be collected by the MB-Check Tool and added to the zip file for you
  6. NEXT: Create and obtain an mb-check log
  7. Download MB-Check and save to your desktop
  8. Double-click to run MB-Check and within a few second the command window will open, then click "OK"
  9. This will produce one log file on your desktop: mb-check-results.zip
  10. Attach this file to your forum post by clicking on the "Drag files here to attach, or choose files..." or simply drag the file to the attachment area

 

Link to post
Share on other sites

Hello @FRN

Thank you for the logs. Looks like you have MB 3.2.2 installed.

Can you please try this:

1. Download the latest Malwarebytes 3.3.1 installer from https://downloads.malwarebytes.com/file/mb3

2. Run the installer on top of your existing product. (You don't have to uninstall anything)

After upgrading to 3.3.1, please let us know if the issue still persists.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.