Jump to content

Malwarebytes on Windows update to new version doesn't always work right


Recommended Posts

I have seen this on the past 2 versions of Malwarebytes with an update to a new version and most of the files are missing from the Malware program folder.  It does not happen every time, but the fix I have found is to run the current installer again and the files are back and Malwarebytes can be run again.

I have seen this on Windows XP SP3 & Windows 7 SP1

Link to post
Share on other sites

I know 2 of the machines are Windows XP SP3 & a few others are Windows 7.  The update wiped most of the Program files, reinstall and Malwarebytes worked again.

Will grab the logs next time I am at the machines, and will attach the logs.

Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Not had a chance yet to get the logs.

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Got the logs form one machine just after it did the same thing again for a 2nd time on the machine.

mb-check-results.zip

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.