Jump to content

Web Protection Not Turning On.


Recommended Posts

I bought a 3 pc 1 year license key at my local Office Depot for $40 and it's been working great, up until yesterday when I noticed web protectin was off and wasn't turning back on. I'm not sure how to fix it, and im scared that if I uninstall malwarebytes I will lose my key for 1 pc and have to use my last one on the same computer, which I don't want to do because I want to give it to my friend for Christmas, and if I were to use it I'd be scared that this would happen again. Anyway I've tried restarting my computer, making sure malwarebytes is running as administrator, checking for updates frequently, and nothing's working. Please help

Thanks

-Sam

b0d330dcd59aaff36f3a4712d0ba8a0a.png

Edited by Sam_xd
Link to post
Share on other sites

56 minutes ago, Telos said:

Firstly, this may be resolved simply by reinstalling the latest version over your current installation. Download here:

https://downloads.malwarebytes.com/file/mb3

If that doesn't help please read and follow the instructions below and post back your log and we'll take a look and see what's going on.

Will this make me have to use my last key for malwarebytes?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.