Jump to content

Ransomware protection module will not load


Recommended Posts

I have had Malwarebytes software for some time and it has saved me several times.  I have a problem now, though.  The ransomware protection module will not load.  When I turn it on, it just sits there saying loading...  Sometimes it seems to turn on but then automatically turns off.  I've had a problem with ransomware before and really need this protection.  How can I get it to load?  I've attached my mb_check files.

mb-check-results.zip

Link to post
Share on other sites

57 minutes ago, JDMill said:

How can I get it to load?

Let us get a clean install of the current version.

We have another tool called MB-Clean which will automate the whole process for you.

 Tool can be found at https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean

1. After downloading the tool run the tool.

2. The tool will automatically clean up the older possibly damaged installation and will ask you for a restart.

3. Restart your system and then the MB-Clean tool will prompt you to re-install the latest product .

4. Click on "Yes" to reinstall MB 3.×.

5. Now you will have the latest product installed. If it does not offer the new install after the reboot you can download and install from here. 

https://downloads.malwarebytes.org/file/mb3

Please let me know if you are still seeing issues after the latest product install.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.