Jump to content

Recommended Posts

Malwarebytes 3.1 asked for an update to 3.2. I agreed. If I remember correctly the installation was "too fast". It asked for a reboot.

After the reboot Malwarebytes was not running and the installation automatically started over again. The progress bar did not move and after few seconds the request for a reboot popped up. That happens with every reboot since then.

I used MB clean, no change. The log files show that Malwarebytes is not installed. 

After I used MB clean I ran the Malwarebytes 3.2 (full) installer, which does the same: few seconds of non-moving progress bar, reboot, Groundhog Day.

mb-check-results.zip

Edited by ChrisHaag
Link to post
Share on other sites

Hello and Welcome...

This has happened to a few other folks... see if the below instructions help...

Can you please try this.

1. Open your Registry and check for the following key:  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Malwarebytes Anti-Malware_is1
2. Delete the whole key.
3. Now install the latest version of Malwarebytes 3.2.2 from here: ->>RIGHT HERE<<-

Please let me know if that worked.

Edited by Firefox
Link to post
Share on other sites
  • Staff

Sorry, I missed that part.

Here is what I would do:

1. Open registry and navigate to the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{FBC350D5-10D0-4B9B-A9AC-5F2EA07770D5}

2. Delete that key completely.

3. Try to run the latest 3.2.2 installer. 

This should fix your issue.

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Firefox said:

1. Open your Registry and check for the following key:  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Malwarebytes  Anti-Malware_is1

There was no folder "Malwarebytes  Anti-Malware_is1" at that location. Thanks anyway! You were close ;)

13 minutes ago, nikhils said:

1. Open registry and navigate to the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{FBC350D5-10D0-4B9B-A9AC-5F2EA07770D5}

2. Delete that key completely.

3. Try to run the latest 3.2.2 installer. 

This should fix your issue.

It did indeed! The installation ran through smoothly, Malwarebytes up and running in a minute, even the premium key was still there. Thanks a lot!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.