Jump to content

Mimecast Service for Outlook - Broken with Endpoint Protection


Recommended Posts

Does anyone else use Mimecast with the  MSO Outlook add-in? Since switching over to Endpoint Protection, MSO is unable to connect to the Mimecast service. I have tried various exclusions and even created a policy and set Endpoint Protection to OFF, and we still get the connectivity problem. As soon as I remove the Malwarebytes Endpoint Protection agent from the PC, Mimecast is able to connect and works perfectly.

I have raised a support ticket with Malwarebytes, but just wondered if anyone else has seen this or a similar issue?

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hi @simongatward, we have a few other folks having this conflict. We are aware of the issue and we are treating it as a severity 1 outage. We are actively working on a fix, and will hopefully have something today. Mimecast is unable to connect while the Endpoint Agent service itself is running, it is not the protection pieces that are causing the problem.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.