Jump to content

Two Problems


Recommended Posts

Hi, folks - 

I'm running into two problems:

1) I'm getting repeated notifications that real-time protection is turned off, but when I try to enable it (Settings > Protection > Web Protection), it just says "Starting..." and never seems to actually start.

2) Recent threat scans take about 2 seconds and don't actually scan any files. This feels wrong. :-)

I've attached the requested mb-check-results.zip file; please let me know if I can provide any more information. Thanks in advance for any help! :-)

r

mb-check-results.zip

Link to post
Share on other sites

Hi, Porthos - 

Thank you so much for replying. I ran the installer as you suggested, then restarted my PC when prompted.  Unfortunately, it looks like the installer removed Malwarebytes from my system, which is not usually what happens when I install software. :-)  Any ideas?

Thank you - 

r

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, rob1 said:

Hi, Porthos - 

Thank you so much for replying. I ran the installer as you suggested, then restarted my PC when prompted.  Unfortunately, it looks like the installer removed Malwarebytes from my system, which is not usually what happens when I install software. :-)  Any ideas?

Thank you - 

r

Run it again, please

Link to post
Share on other sites

Looks like that took care of both problems - thanks a bunch for your help. One question: why did I need to manually apply this particular update?  Usually, I get a notification when there's an update.

Many thanks -

r

Edited by rob1
Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.