Jump to content

MBAM & HijackThis won't run


Recommended Posts

OK, I seem to have gotten some nasty malware. It all started a couple weeks ago with PC Security 2009. Symptoms include unwanted popups, unwanted audio tracks in the background, and slowing down of my system. Also, I have yet to get any brand of anti-spyware to run since becoming infected. What has been happening is that I am completely able to download and install the anti-spyware programs. Before running any scans I go through and kill processes that are unneccessary or possibly malicious. However, upon running anti-malware scans, all anti-malware programs will futz out in the middle and from that point on I am then unable to do anything with those programs. I receive an error message that reads "Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item." This is currently happening with both MBAM and HijackThis. I have attempted to rename the installation files as well as the program files, but it always does the same thing. In an effort to be thorough before I posted, I also went ahead and downloaded RootRepeal to look for rootkits but didn't find any that I am aware of. Right now I am stumped and getting frustrated. Any assistance with getting MBAM up and running so I can clean out my system would be appreciated.

-David

I am having the exact problem, can't scan with either Anti program. I have seen where someone posted to move the drive to another system as a second HD and scan that way, don't know if that will work as the file may not be active?

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Root Admin

Due to the lack of feedback this Topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

The fixes and advice in this thread are for this machine only. Do not apply the instructions from this thread to your own machine. Please start a new thread describing your issue and someone will be along to assist you.

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.