Jump to content

Unable to retrieve agent/asset information from dashboard


Recommended Posts

Hello,

I have installed MalwareBytes on a Windows 7 desktop in a domain environment using the Discovery  and deployment tool and receive two warnings when selecting the endpoint from within the dashboard:

Unable to retrieve endpoint asset information.

If the problem persists, contact Malwarebytes support.

AND

Unable to retrieve endpoint agent information.

If the problem persists, contact Malwarebytes support.

Can you please help?

Thanks

Simon

mb-check-results.zip

Edited by Simon_2016
Upload mb-check results
Link to post
Share on other sites

After having checked the installation files I could see that although the MalwareBytes .Net prereqs had been installed successfully, the actual agent hadn't. Several restarts/uninstalls later it still wouldn't go on. Uninstalled Symantec SEP and the agent deployed. The discovery and deploy tool advises each time that the install was successful, surely, this shouldn't be the case.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.