Jump to content

Malwarebytes 3.2.2 doesn't show up


Recommended Posts

Hi,

 

I just upgraded to the latest version 3.2.2.

I am using Windows 7 and I see the Malwarebytes Icon in my System tray. But when clicking the Malwarebytes Icon, the program doesn't launch, neither when

clicking from the Start Menu.

When right clicking the Icon, I have a message box with all the options. If I click "quit Malwarebytes" , the icon disappears and I can't restart the program

unless rebooting my computer.

The previous version (3.12) was working fine.

Any idea please what to do?

Daniel

Link to post
Share on other sites

Let's try this please:

  1. Double click the Malwarebytes icon on the desktop
  2. Wait a few seconds
  3. Press Ctrl + Shift + Esc to open Task Manager
  4. Go to the processes tab on the top
  5. Find mbam.exe in the list
  6. Right click mbam.exe and choose Create Dump File
  7. Wait a few seconds and eventually a window should popup showing you where the dump was created
  8. Find that file on your computer, and upload it here or use wetransfer.com to send the file to dcollins@malwarebytes.com
Link to post
Share on other sites

13 minutes ago, Porthos said:

Could you please restart the computer and see if that works.

 

13 minutes ago, dcollins said:

Let's try this please:

  1. Double click the Malwarebytes icon on the desktop
  2. Wait a few seconds
  3. Press Ctrl + Shift + Esc to open Task Manager
  4. Go to the processes tab on the top
  5. Find mbam.exe in the list
  6. Right click mbam.exe and choose Create Dump File
  7. Wait a few seconds and eventually a window should popup showing you where the dump was created
  8. Find that file on your computer, and upload it here or use wetransfer.com to send the file to dcollins@malwarebytes.com

 

Hi Devin,

 

Thank you for your help.

 

I just uploaded the mbam.dmp via wetransfer.com.

Please have a look at the attached file: I have 3 exe files running but no Malwarebytes in my Systray.

 

Daniel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi,

I restarted In the safe mode , I open up Malwarebytes UI and turn on Root-kit scanning.

I Run a threat scan and there was no infections.

I restarted in normal mode and there is no more the Malwarebytes Icon in my systray

0013.JPG

Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, Danielf said:

If I uninstall it , I will lose one of my Premium keys because I can't deactivate it.

Not true it can be reset by the help desk if needed.

 

5 minutes ago, Danielf said:

Malwarebytes stopped today a threat. 

Boot into safe mode turn on root kit scanning and do a threat scan in safe mode.  Also turn off self-protection as well for now. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.