Jump to content

Recommended Posts

I know this is going to sound half-baked, but download the latest update directly from https://downloads.malwarebytes.com/file/mb3 and install it over top of your existing installation. That simple act has solved many issues similar to your report.

Let us know if this helps.

PS: I'm assuming you are not using F-Secure on you system (I didn't see any entries for other real-time security products), as it can cause service connections as well.

Link to post
Share on other sites

Hello and Welcome!

Your computer is having issues with the WMI service and this is causing some of the services for Malwarebytes not to function as it depends on the WMI service.

In order to resolve your issue your probably going to have to get help from the experts, this is done one on one and all free, simply post in the section below, and post the same logs above, and mention your WMI service is now working.

So, for expert assistance, I suggest that you please follow the advice in this pinned topic: Available Assistance For Possibly Infected Computers.

It explains the options for free, expert help -->>AND<<-- the suggested, preliminary steps to expedite the process.
A malware analyst will assist you with looking into your issue.

Thank you

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.