Jump to content

Web Protection: No Block Alert, Domain Exclusion Doesn't Work


Recommended Posts

Hello all. I've noticed this problem months ago, but never bothered to report it (personal reasons). Since it is still not fixed, I guess it's time.

Basically, I sometimes on rare occasions can't reach sites, but MB3 doesn't give any alerts. When I disable Web Protection, I can open the site fine, but adding the domain to exclusion doesn't work. I don't think Reports list the blocked domains either. I do get proper alerts and reports usually when torrenting though.

So then I tried adding the IP address of the site. It worked! Therefore, I believe domain blocking and exclusions are broken on MB3. At least for me.

Feel free to go over my attachments. I don't think it's my other security programs, because they pretty much all changed in the past months except for Windows Defender.

Exclusion.png

Site.png

Addition.txt

FRST.txt

mb-check-results.zip

Link to post
Share on other sites

I've had this problem long before I installed Kaspersky Anti-Ransomware Tool. Uninstalled it anyways, and nothing changed as expected.

Am I the only one with this problem? Cause I can't believe it has been unresolved for so long.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.