Jump to content

Malware Protection Won't Start


Recommended Posts

Hello,

Once again yet another issue with this paid for programme (the most problematic programme I've ever bought, I expected better of Malwarebytes tbh).

The 'Malware Protection: Prevents Malware Infections' link will neither start - nor start when I click on it (see image attached).

Anyone have any ideas? The prog is up to date.

Thanks in advance. :)

 

 

 

MB Probs.jpg

Link to post
Share on other sites

Hello @lljwagg and welcome back:

Thank you for the jpeg that illustrates the system's issue.  The Malwarebytes' staffers/helpers must have good log data for a quality fault analysis to begin.

1) Please follow the steps within the locked/pinned topic at Having problems using Malwarebytes? Please follow these steps

2) In your next reply to this topic, please only attach the three (3) files separately that are developed above: mb-check-results.zip, FRST.txt, and Addition.txt.

Thank you again.

Edited by 1PW
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.