Jump to content

Web protection will not turn on


Recommended Posts

1 minute ago, scrunge said:

Same problem here, started today, thinking to roll back to an earlier version until they sort their stuff out

 
 

It looks like the issue is now fixed.  To get things working normally again simply open Malwarebytes and click on "Current" next to where it says Updates in the Dashboard and it should download and install working databases.  If it is able to successfully update but protection still is not working, then please try right-clicking the Malwarebytes tray icon next to your system clock and select Quit Malwarebytes and then open Malwarebytes once again from your START>Programs menu or from the shortcut located on your Desktop.

If the issue persists, then please try restarting your PC.

If you have any further issues, please create a new topic and one of our team members will assist you.

Thank you again for all your patience, we really appreciate it and thank you for using Malwarebytes.

 

 

Edited by Porthos
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.