Jump to content

web protection is turned off and will not turn back on.


Recommended Posts

So right now my Malwarebytes Premium turned off  web protection, and it will not turn back on (it shows "starting" when clicked to turn on). It will also not allow me to initiate a scan on my system. I am not sure what might be wrong here or what some fixes might be.

 

It popped up earlier in the evening that "web protection is off, you are not protected" in the toolbar / taskbar and will not re-enable.

Link to post
Share on other sites

i am having this problem too, ive tried the steps in previous threads from months ago where it seemed to be a problem with some users. nothing has helped, i tried turning off rootkit scanning WHICH let me toggle web protection on for maybe a second. but is now back to being stuck on "starting."  it sounds like thousands of people are having this same problem today...needless to say i have uninstalled, reinstalled. i thought it may have been a widnows 7 compatibility problem but it seems this is troubling people across all microsoft products.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.