Jump to content

Scan and Web Protection not working


Recommended Posts

I am having a similar issue as other users with the scan not working and web protection being unable to turn on. The scan starts for a few seconds then ends with out scanning any files. The real-time web protection will not turn on as well.

I have tried multiple reinstalls but the problems persists. I have the latest 3.1.2.1733 version installed and have Malwarebytes Premium.

 

 

 

Link to post
Share on other sites

TY for responding to the multiple threads 1PW.  When it comes to security, a lot of people panic (me included-we all love our Malwarebytes premium) and people often forget to see if there's any other threads before posting, even if they are close by or on top of one another....  Your responding is giving people peace of mind that it's not just them.  They want it fixed obviously but knowing that it's not your PC being targeted is a good thing.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.