Jump to content

Doesn't scan, just stops immediately


Recommended Posts

When I open MBAM and tell it to run a manual full scan, it starts the process as usual (pre-scan operations and such), but then just instantly skips right over the actual scanning and shows results all amounting to 0.

Edit: reboots and log wipes don't help. It used to work a while ago and I didn't change anything.

mb-check-results.zip

FRST.txt

Addition.txt

mbam_2017-05-17_14-50-39.png

Edited by Marnes
Link to post
Share on other sites

I literally clicked the "install application updates" button in settings yesterday and it reported being up to date. At no time during the pre-scan updates or anything did it warn me about updates either. Seems the update mechanism is being wonky.

Link to post
Share on other sites

Installing the update and then trying to run it gives me an error: "could not connect to service". I checked the service and it installed itself into Disabled state... Nice bug :D

Edit: disabled because it's marked for deletion, probably deferred install that will happen after reboot that the installer failed to mention

Edited by Marnes
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.