Jump to content
Due to inclement weather in Southwest Florida, our Clearwater support team is offline. Our other offices are available to assist you, however their responses may be delayed. We appreciate your patience and understanding during this time. ×

No Sys Tray Icon


Recommended Posts

Hi,

I have the latest version of MBAM Premium, running on WIn 10 Pro.  The tray icon is suddenly missing.  I went to Settings, and it doesn't even show up as an option in "Select which icons appear in the taskbar" or "Turn system icons on or off".  In the MBAM settings page, it's checked to start with Windows, but I don't see a system tray option. 

It was there last time I checked, probably a few days ago.  Is this yet ANOTHER update "improvement"? 

It's version 3.0.6.1469, Component package 1.0.103, Update package version 1.0.1856.  It's set for automatic update.

Thanks for your help!

 

- Russ

Link to post
Share on other sites

6 minutes ago, therealex said:

Hi,

I have the latest version of MBAM Premium, running on WIn 10 Pro.  The tray icon is suddenly missing.  I went to Settings, and it doesn't even show up as an option in "Select which icons appear in the taskbar" or "Turn system icons on or off".  In the MBAM settings page, it's checked to start with Windows, but I don't see a system tray option. 

It was there last time I checked, probably a few days ago.  Is this yet ANOTHER update "improvement"? 

It's version 3.0.6.1469, Component package 1.0.103, Update package version 1.0.1856.  It's set for automatic update.

Thanks for your help!

 

- Russ

 

There is a new beta you can install.

 

Link to post
Share on other sites

Thanks, I'll give it a try.  But I don't know - MBAM was always the gold standard, as far as I was concerned.  Now it seems they're so busy "making improvements" that there are more issues than ever.  I sure hope they get their act together.  I recommend MBAM to everyone (and as a tech, I meet a LOT of people.)  Now I'm getting calls from clients understandably upset that there are problems.

I sure don't need the extra work!  MBAM - you changed to a yearly subscription.  Get it working, make it stable, and stop making us play whack-a-mole with things like protection turning off or icons not appearing or false alerts about updates!

 

Thanks, Porthos.  I'll try the beta.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.