Jump to content

Recommended Posts

Same problem - last time it was related to Grammarly and reinstalled a newer I believe Beta version and solved.

A few days ago unable to start real-time protection layers but don't find what the problem is.  There are some other threads here about this, seems to be fairly widespread. 

Link to post
Share on other sites
  • Root Admin

Hello @davephx

If the steps below do not fix your issue, gather the required logs in step 2 and then create your own topic for one on one help...

Let's try this first.... (It is recommended that you deactivate your Malwarebytes first before uninstalling or using the clean removal tool - the tool can only backup the license info for MB3 so if you have MBAM v1 or v2 you have to de-activate it manually)

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (NOTE: After uninstalling with the mb-clean tool you will be asked to reboot.  Once you reboot it will ask you if you want to re-install Malwarebytes, you can select YES or you can download the latest version (currently v3.0.6 CU4.1) to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about the latest Malwarebytes 3.0.6 CU4.1 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.

Thank you

Ron

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.