Jump to content

Real-Time Setting not working


Recommended Posts

  • Root Admin

Hello @TheDude23112

Please read and try the following. If the clean removal and reinstall works, great, if not then please post back all of the requested logs so we can check and see what's going on.

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (NOTE: After uninstalling with the mb-claen tool you will be asked to reboot.  Once you reboot it will ask you if you want to re-install Malwarebytes, you can select YES or you can download the latest version (currently v3.0.6 CU4.1) to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about the latest Malwarebytes 3.0.6 CU4.1 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.

Ron

 

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.