Jump to content

Real-Time Protection layers turned off for me


Recommended Posts

Since uninstalling Malwarebytes, rebooting my PC, running mbam-clean-2.3.0.1001.exe (available from the support area of the Malwarebytes website), rebooting my PC and then reinstalling the .05 version I did not have this problem reoccur. I left it for a few days without issue and then updated to the .06 version a few days ago and have still not had a reoccurrence of this issue.

This method of curing this issue was published in one of the many threads on this topic (sorry I can't remember who suggested it!) and my thanks to them for sharing it.

 

 

Well, I obviously spoke too soon!

After carrying out the process above the .05 version ran for 3-4 days without issue, I then saw the recommendation and updated to the .06 version and again this ran for 3-4 days without issue then yesterday I started getting the same issue, Real Time Protection - Web protection has stated turning itself off again. Glad I hadn't got round to sorting this issue on my laptop as that would have been a waste of my time!

Malwarebytes, many of us are paying customers and this is not what we expect. I accept that problems occur, but I do expect that they will be repaired and sorted out in a reasonable amount of time, which this hasn't.

 

 

Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

It's back!

 

Same problem has come back again after a few weeks of stability, great.

Better news my emails to Malwarebytes support are being picked up as spam by something called Spamhaus Project, I guess this stops them from receiving support requests or having to deal with paying customers asking to have what they have paid for :^))

 

Link to post
Share on other sites

  • Root Admin

Hello @Jim_UK

Sorry, you're having issues with the program. I realize you may have done some of this already, but I don't see where you've supplied the requested logs when things were not working correctly.

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (NOTE: After uninstalling with the mb-clean tool you will be asked to reboot.  Once you reboot it will ask you if you want to re-install Malwarebytes, you can select YES or you can download the latest version (currently v3.0.6 CU4.1) to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt, and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about the latest Malwarebytes 3.0.6 CU4.1 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.


Thank You,

Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
Edited by RockFox
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.