Jump to content
Ricardo1971

Real time protection. Web protection

Recommended Posts

Hi, this is my first post.. Lately I've seen that my premium gets stuck on starting.....   The web protection and never starts..  Sometimes a pop up appears with a quarantine item but when I go to the quarantine tab there is no data..  Please help, thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello and Welcome

Let's try this first to make sure your on the latest CU4 version.... (Please remember to de-activate your Malwarebytes first before un-installing or using the clean removal tool)

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (after uninstalling you can download the latest version (currently v3.0.6 CU4) to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about the latest Malwarebytes 3.0.6 CU4 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.


Thank You,

Firefox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.