Jump to content

Recommended Posts

My Malwarebytes programs worked fine until the new 3.0 update, then I kept getting an error message, "Unable to connect to service". I sent support an e-mail reference the problem and received a reply and instructions on how to solve the problem. I did each step, 1. Ran the Malwarebytes removal tool, which did delete all the files, rebooted the PC 2. downloaded the Malwarebytes 3.0, I tried to open Malwarebytes and still received the same message "Unable to connect to server".

I thought there might be a conflict with my other anti virus program so I disabled it and again used the cleaner and re-downloade the program and same message.

I really want this program, I am a paid subscriber and don't want to loose this.

I will try and send any filles you need to correct the problem, I amd not that knowledgeable in this types of problems so please bear with me.

 

 

Please help!

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.