Jump to content

Real-Time Protection turns off ...again


Recommended Posts

I've tried all the suggestions, given in this forum, to correct the Real-Time Protection issues. At this point, I don't care if I have real-time protection. Although this seems to be one of the improvements in v. 3.0. I finally decided to uninstall 3.0 and go back to the previous version. I still have six months left on my subscription, but i'm not sure how the protection in that version compares to the new version. At first I thought that this was just a Windows 10 problem, but the annoying banner stating "Real-Time Protection Turned Off" is now coming up on Windows 7 machines also. I'm really sorry to loose an excellent security program.

Link to post
Share on other sites

Hello and Welcome

Let's try this first.... (Please remember to de-activate your Malwarebytes first before un-installing or using the clean removal tool)

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (after uninstalling you can download the latest version (currently v3.0.6 CU4) to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about the latest Malwarebytes 3.0.6 CU4 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.


Thank You,

Firefox

Link to post
Share on other sites

I am having a similar problem.  I installed Malwarebytes Premium 3.0.6 on a new PC (Win10 Pro 64bit).  My specific problem is Web Protestion says "starting" but it never starts.

I have already uninstalled / reinstalled using the procedures above and the problem remains.

I put all of my log/diagnostic files in a .zip file and I am attaching it to this message.  Any help appreciated!

Peter

pmokover_logs.zip

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I finally have a solution. I use the clean uninstall utility (again). Then leave it that way and go find another anti-virus program that works without wasting endless amounts of time trying to fix a program that used to work great. Too bad. Has Malwarebytes gone to the dark side like so many other good programs?

Link to post
Share on other sites

  • 10 months later...
On 3/29/2017 at 10:59 PM, Firefox said:

Hello and Welcome

Let's try this first.... (Please remember to de-activate your Malwarebytes first before un-installing or using the clean removal tool)

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (after uninstalling you can download the latest version (currently v3.0.6 CU4) to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about the latest Malwarebytes 3.0.6 CU4 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.


Thank You,

Firefox

This worked for me. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.