Jump to content

Malwarebytes 3.0 repair


Recommended Posts

Hello @Linda07

Can to try to run the MB_Clean tool to perform a clean and complete uninstall.

Tool can be found at: https://downloads.malwarebytes.com/file/mb_clean

After reboot install the stable 3.0.6 build using the following url: https://downloads.malwarebytes.com/file/mb3

If you still have issues after product reinstall please attach the MBAMSERVICE logs (C:\ProgramData\Malwarebytes\MBAMService\logs) and we could take a look at the log file.

Thank you

Link to post
Share on other sites

Hi @Billinc

I have 2 suggestions for you.

1. Wanted to check if you have F-Secure installed . In that case we need to add exclusions for the same.

2. From the logs it seems you are on MB3 CU3.

The CU3 had some issues with "Failed to verify image" which appears in the logs. Our CU4 has a fix for this issue.

You can download a beta version of CU4 from the following location: https://malwarebytes.app.box.com/s/hmazlt9djsvxz6yxkyv1clb6nlh3p1qk

Please let me know if using CU4 solved this issue.

Thanks,

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.