Jump to content

Recommended Posts

I've frequently had the Real Time Protection Layer warning and usually reinstalling Malwarebytes fixes it. But I'm tired of reinstalling Malwarebytes 3.0

After the Windows 10 update yesterday Malwarebytes gives the warning but this time it's the Ransomware Layer won't start.

Running

Windows 10 (Windows Defender is off because it flat doesn't work)

Kaspersky Internet Security

Malwarebytes Version 3.0.6.1469

Any ideas or will an update fix it?

 

 

Link to post
Share on other sites

Hello @Technicalpep:

Have mutual file or folder exclusions been entered into Malwarebytes 3.0 (MB3) and Kaspersky Internet Security?

Before valuable troubleshooting data is accidently lost, please use the guidelines from Having problems using Malwarebytes? Please follow these steps: and post in a reply to this topic for devs/staffers to analyze.

Also, please consider left-clicking the "Follow" button, near the upper-right corner of your topic, to receive timely email notifications about updates to your topic.

Thank you.

Edited by 1PW
Link to post
Share on other sites

4 hours ago, 1PW said:

Hello @Technicalpep:

Have mutual file or folder exclusions been entered into Malwarebytes 3.0 (MB3) and Kaspersky Internet Security?

Before valuable troubleshooting data is accidently lost, please use the guidelines from Having problems using Malwarebytes? Please follow these steps: and post in a reply to this topic for devs/staffers to analyze.

Also, please consider left-clicking the "Follow" button, near the upper-right corner of your topic, to receive timely email notifications about updates to your topic.

Thank you.

Thanks @1PW

I think I just fixed it. It's been going on the past couple of days.

I disabled Kaspersky Protection and my VPN which did nothing.

I cleaned it with Ccleaner (again) and restarted it again.

Then I was checking for exclusions as you suggested and saw the "Privacy Cleaner" in Kaspersky, ran that and restarted and my Malwarebytes protection is all on and all good now. I had no exclusions set in either program.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.