Jump to content

Malware protection won't start on


Recommended Posts

Let's try this first.... (as you did not mention if you did a clean install instead of an upgrade)

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - Malwarebytes mb-clean tool (after uninstalling you can download the latest version to re-install from HERE)
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 4 requested logs - Diagnostic Logs (the 4 logs are: mbam logs zipped, FRST.txt, Addition.txt and mb-checkResult.txt)
  3. NOTE: More info about Malwarebytes 3.0.6 CU3 HERE; MB 3 User Guide ONLINE; MB 3 User Guide PDF; MB 3 FAQ: Malwarebytes 3.0 - Frequently Asked Questions


Please let us know how it goes.
 
Thank You,

Firefox

Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Hello @Ypsilon

We just released a new version of Malwarebytes 3.0.6 CU 4.1.

This build has a lot of fixes for some of the issues people were seeing with CU 1.0.75 and older.

Would recommend trying the latest build and letting us know how it went.

Please check the forum post for the latest build information.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.