Jump to content

Cannot Turn Web Protection On


Recommended Posts

I am running a Windows Server 2008 machine and we have Malwarebytes 3.0.6 Premium installed. The Web Protection won't turn on, the popups do nothing and clicking on Settings > Web Protection results in a "Starting..." message that never completes. We also have no Ransomware Protection, and we don't even get the option to turn it on.

Malwarebytes_Web_Protection.jpg

Link to post
Share on other sites

Hello @AlexLeadingEdge:

As you can see from the Tech specs section of https://www.malwarebytes.com/premium/, Malwarebytes 3.0 is a Consumer/Home product and is not intended for the Business/Enterprise community that includes any edition of Microsoft Windows Servers.

However, please see the product(s) made available through https://www.malwarebytes.com/business/ that are designed to suit your server's needs.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.