Jump to content

3.0.6.1469/1.0.75 Malware Protection Layer Failed to Start


Recommended Posts

Hello @John A:

Please use @bdubrow's post at https://forums.malwarebytes.com/topic/190532-having-problems-using-malwarebytes-please-follow-these-steps/?do=findComment&comment=1072042 to fill in the remainder of the desired information that is quite valuable to developers/staffers.

Thank you for your patience and understanding.

Link to post
Share on other sites

Brief description of the issue
Started Win 10 Desktop today, Malwarebytes Malware Protection was off.  Tried to start it manually, got stuck on "Starting". Restarted computer, all good.

Any screenshot(s) of error messages(s) or other incorrect behavior
None

If the system crashed (aka blue screen of death or BSOD), please include the error message
N/A

Details on how you encountered the bug and any steps that can be taken to reproduce it
Already covered, cannot reproduce

Do you get the same result more than once if you follow the same steps? Y/N
N

Obtain and post a copy of the Malwarebytes logs
See previous post

Create and obtain Farbar Recovery Scan Tool (FRST) logs
Will send by PM if requested, devs already have it from previous issues

Create and obtain an mb-check log:
Attached

MB-CheckResult.txt

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.