Jump to content

Recommended Posts

I have a good number of the older lifetime retail licenses - all purchased from newegg (discontinued product link: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832562001). They're all a physical card with both an ID and Key - to date, none of them seem to work when trying to activate in a fresh install of 3.0. If i download and install a pre-3.0 version of Malwarebytes, then activate, then install 3.0 over top, it works, and 3.0 respects the lifetime subscription... but using the keys from the retail cards direct into 3 never seems to work - the button to activate never even lights up in the UI. Is this a known issue with older keys? I do have a ticket into support, as several posts seem to indicate that's the only way to resolve the issue - I'm just more curious if this is something others have seen? It really feels like 3.0 doesn't even like the format of the ID/Key, as the activate button never even lights up.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, avryn said:

I have a good number of the older lifetime retail licenses - all purchased from newegg (discontinued product link: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832562001). They're all a physical card with both an ID and Key - to date, none of them seem to work when trying to activate in a fresh install of 3.0.

Email support. They will fix you up.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.