Jump to content

Exploit Protection on or off?


Recommended Posts

Windows 7 Home Premium SP 1.  Several issues after upgrading to 3.0 including slow boot, unable to shut down. Working better after uninstalling, disabling MS Security Essentials, and reinstalling.  Main MB screen shows Exploit Protection on, pop-up in system tray shows Exploit Protection off (screen print attached).  Ran and failed (multiple times) exploit test from mbae-test.zip - calculator appears in normal and exploit.  Re boot - no help.  Must I uninstall and reinstall yet again?

exploit_protection_on_or_off_122316.png

MBAMSERVICE.zip

Link to post
Share on other sites

Not to belabor the point, but MB 3.0, as I stated above, is not blocking the test exploit in mbae-test.zip even though the GUI says exploit protection is on.  I've since installed MB Anti-Exploit, and it does catch/block the test exploit with or without MB 3.0 running.  Be a good idea to run both until 3.0 is debugged.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.