Jump to content

Recommended Posts

Haii~~

Yesterday I factory reset my computer because it's purpose has changed,

First thing I did: install MalwareBytes (still in the trail).

Then installed apps using Ninite.

Pretty trustworthy; I scanned after installing the apps, nothing showed up (good \^O^/)

I then installed WampServer and set it up to accept connections from only the local internet, exactly how I did it before the factory reset, however, this time I have MalwareBytes installed.

Tried to connect to it using my iPhone on Safari (doubt it is infected because Apple is trustworthy..), but the server wouldn't respond.

Opened TaskManager in the computer, tried to connect again:

MalwareBytes Service increases it's memory usage and CPU.

I'm not getting any window saying blocked inbound or whatever...

Looked into it, but I couldn't figure out how to add local ips to the exclusion (I think that is the cause?)

If not, how do I allow my computer to allow local connections...

It used to do it automatically.

FYI: I'm on an Ethernet only computer connected to an Ethernet Switch then to the Router which is connected to the wires of the isp thingy block.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.