Jump to content

Component Package Version


Recommended Posts

I installed Malwarebytes 3 then later uninstalled it and reinstalled it to see if it would fix a problem. On the first install I ran the Install Application Updates and it updated the Component Package Version from 1.0.39 to 1.0.40 (looking at the About screen). However, after I reinstalled Malwarebytes 3 and run the Install Application Updates it says there is no updates and the Component Package Version stays at 1.0.39 instead of updating to 1.0.40 like the first install did.

Did they maybe pull an update or what?

 

Link to post
Share on other sites

11 minutes ago, Ried said:

Everything is fine John - we are at 1.0.40 - mine was a bit behind.  They had released it, then retracted it over the weekend. Not sure exactly when they put it back, but it is now 1.0.40

As of this posting I am at 1.0.39 And I manually just checked for updates.

Link to post
Share on other sites

  • Staff

"There is nothing wrong with the standard updater, but there was an issue when checking for a new component package. Another release will be coming out shortly that will address the core issue so it doesn't happen in the future."

That's all I can tell you - I don't know when. Just rest assured that component package 1.0.39 is just fine - you're not missing anything if you're not at 1.0.40

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.