Jump to content

3.0 thoughts


Recommended Posts

I upgraded to 3.0 a few days .. I have since downgraded to 2x

I had the issue of the protection off dialog kept popping up which I know there working on

and I noticed during a 3.0 scan cpu usage would be at 100% during scan which does not happen with 2x

 

I figure there going to push out a an update for 2x users eventually when the kinks are worked out

 

Link to post
Share on other sites

Hi Angelus :)

The first issue is a known one and Malwarebytes is already working on a fix. 

Quote
  • Occasionally, after installing, the user will see a “protection layer is off” warning while the protection is being or has already been automatically turned on.

https://forums.malwarebytes.org/topic/191805-malwarebytes-30-known-issues/

Same for the second one, though the high CPU and RAM usage should only be for the first scan, subsequent ones should take less resources.

Link to post
Share on other sites

no AV installed at all. I uninstalled Microsoft Security essentials when I installed MB 3 because its supposed to work as a Antivirus also or so I read.. and it's Windows 7

 

I figure MB3 isn't  completely baked yet cause there not putting it on the update server yet like they have done for other versions

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.