Jump to content

The Malwarebytes Anti-Exploit Service did not respond on starting.


grunf
 Share

Recommended Posts

  • Staff

Hello Grunf,

 

I do apologize for the delay in this. I noticed you posted in the other forum. Did you have a chance to try the clean re-install I posted in the other forum? If this is an upgrade issue then we want to eliminate that. Can you close out any program that we would be shielding such as IE, word, etc. Once you do that, un-install the product from control panel. After you do that, download the clean tool from here and run it as admin: https://forums.malwarebytes.org/applications/core/interface/file/attachment.php?id=199258

Finally, reboot the computer and install the program again from this link: https://downloads.malwarebytes.org/file/mbae

 

Please let me know if this fixes it or not. 

 

 

Link to post
Share on other sites

  • Staff

Hello Grunf,

 

We have a test build we want to see works for the issue that you are having. This build can be found here:

 

https://malwarebytes.box.com/s/n6cdj8wss05jlepevauf5lwowlq2g9bg

 

If possible, please do an un-install of the previous one and use this clean tool after to cleanup any leftover files: https://forums.malwarebytes.org/applications/core/interface/file/attachment.php?id=199258 (note: this will be the same one I left before for anyone trying the steps earlier in the thread). After you do that, reboot and try that build. Please let me know of any feedback on the build! 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.