Jump to content
AdamKertesz

9.17 installation wants to repeat itself

Recommended Posts

Hello BDSMITHPSYC and :welcome:

Thank you for the good news update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

because of how MWBAM works you don't actually need to restart your computer to fix this error.

Just a simple uninstall and reinstall is sufficient.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After removing the old installation, i made sure there are no "Malwarebytes Anti-Ransomware Beta" folders left in

- program files
- program files (x86)
- programdata
- users/%username%/Appdata - Local, Locallow and Roaming

After that reinstall and everything is installed correctly. No reboot needed.


  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Multispeed and :welcome:

After those deletions and a system restart, the only thing needed is for the install to be made with "Run as administrator", and a system restart to complete that system's clean re-install.

Thank you for the good news update and beta testing the MBARW project.

Share this post


Link to post
Share on other sites

After installing the Beta 8 update from the prompt within the previous version, I kept getting a popup stating a new version was available and also was still seeing the update message from within the program. However, when clicking the About button, it showed the current version was 0.9.17.661. I did an uninstall using the tool included within /Program Files/Malwarebytes/Anti-Ransomware/ then reinstalled a fresh download of Beta 8. Everything is working great now.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello mack24 and :welcome:

Thank you for the good news update and beta testing the MBARW project.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem, a week ago. I had no  idea this was going on. I thought it was some kind of malware trick that had gottten pass through my computer, to get me to install something that was not COOL! I downloaded a current version, disconnected form internet, deleted the running one, rebooted then installed the downloaded version. No more pop up! nor "install now" on the app.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello JayMel and :welcome:

It's great that you were able to resolve the issue.

Thank you for beta testing the MBARW project and your valued feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.