Jump to content

Issue with the tag feature


Aura
 Share

Recommended Posts

So, whenever you tag someone and press on "Enter" after, first of all, the Enter won't do anything, but after that, it won't work at all either. So when you press on Enter, nothing will happen. You have to erase your post, refresh the page and write your post again. Additionally, most of the time, the tag feature won't even work for me (nothing appears when I enter @). As I wrote this post, it worked, I selected Ron's username and I was able to reproduce the issue.

Link to post
Share on other sites

@Aura I have seen this happen from time to time in IE.  Sometimes the drop down windows is there, but it appears off my screen so I can not click on the name.  Usually a page refresh fixes it.  Also at times when I try to tag someone and I use the @ symbol to start the tagging nothing happens, I have to back space and retry at times.

Edited by Firefox
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.