Jump to content

Malwarebytes Anti-Malware service slowing down my network drive speed


Recommended Posts

 

Hi all,

We are test driving the MBES before deploying it to the entire company but one basic problem has become a deal breaker....
 
For some reason is slowing down speed on one of our network drive enormously. We normally get ~110 MB/sec speed on this drive when MBES "website blocking" disabled or uninstalled but as soon as it's enabled, speed goes down below ~40s and computer becomes very unresponsive. I added the network drive's IP into Management Console "ignore list but that didn't fix the problem.
 
This is happening on a Win 8.1 pro system which is connecting to the NAS thru 1GB LAN. 
MalwareBytes' Managed Client v1.7.0.3208 running
Malwarebytes Anti-Exploit
Malwarebytes Anti-Malware (MEE)
 
please help :(
 
 
 
  1.  

 

Link to post
Share on other sites

3 minutes ago, Ptreazy1101 said:

Hi TestDrive,

 

          I would be glad to help you.  Would you mind submitting a ticket here so I can have a case created.  I will need to get a little background on your deployment and investgate your logs Etc.

https://www.malwarebytes.com/support/business/#techhelp

Thanks for reaching out! I just created a case.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.