Jump to content

No internet connection product service dependency filtering engine fail


tishky
 Share

Recommended Posts

Hello. I believe I have a virus. I am not getting any internet connection. I have called the cable company and they have stated that it's probably a virus. I a, getting the error product service dependency base filtering engine error. I am trying to run a scan through Norton and it's not fixing anything. 

Can anyone please help?

 

Link to post
Share on other sites

Hello and welcome back, @tishky::)

Yes, problems with the Windows "Base Filtering Engine" (BFE) service *can* be a sign of malware infection.
You might want to get some help checking the system.

Such work is conducted in a special forum area reserved for that purpose, or at the help desk.
 
So, for expert assistance, I suggest that you please follow the advice in this pinned topic: Available Assistance For Possibly Infected Computers.
It explains the options for free, expert help >>AND<< the suggested, preliminary steps to expedite the process.
A malware analyst will assist you with looking into your issue - the helper will guide you through scanning, cleanup and repair.

Thank you,

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.