Jump to content

Recommended Posts

I have just installed anti exploit for business on one of my home computers. We have just become a reseller and I want to find out before my customers what works and what doesn't work. I have begun to notice that with anti exploit enabled I am no longer able to load videos off of the hulu website. Malewarbytes anti malware is running beside it and working just fine. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Waterdog and :welcome:

If you disable  MBAE the videos load? Typically I would not expect that behavior from MBAE but more so MBAM Web Blocker for IP addresses it may not like. If one of the products are blocking it should be creating a protection log to show that. Can you please post back the protection logs from both products so that we can take a look. 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum Waterdog!

Does the problem persist if you reload the page? We've seen one minor issue sometimes during the first installation of Silverlight, but after reloading the page it is resolved.

Also as Ron said, try disabling the MBAM Web Blocker during your tests to discard that as a potential source of blocking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For whatever reason it is now working with both programs fully operational. Thank you very much for your responses. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.