Jump to content

No Video Display after MB restart


Recommended Posts

I ran MB and it picked up 5 PUPs, and it needed to restart my PC to complete the task. Upon restart, my graphics card's fan sped up, overheated fast and then there was no display. I assume this is either extremely inconvenient timing for my graphics card to die, or the removal attempt tripped something to kill it. I tried an old graphics card I had lying around, and the display worked, but Windows needed to restart after installation, and upon restart, the graphics card's fan sped up, overheated, and it's now dead too. Without the ability to navigate my PC, it's hard to troubleshoot, and gather and information. I'm using my phone to post this.

 

Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Due to the lack of feedback this topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to any one of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.Other members who need assistance please start your own topic in a new thread. Thanks!

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.