Jump to content

malwarebytes stops working at 21/ 25 min mark


Recommended Posts

Hello and Welcome to Malwarebytes :)

Let's try this first....

  1. Please follow the steps in this pinned topic to uninstall your current version of MBAM and reinstall the latest build - MBAM Clean Removal Process 2x
  2. If that does not correct the issue, then please read the following and attach to your next reply the 3 requested logs - Diagnostic Logs(the 3 logs are: FRST.txt, Addition.txt and CheckResults.txt)
  3. NOTE: More info about v2.2.1 HERE; User Guide ONLINE; User Guide PDF; FAQ: Common Questions, Issues, and their Solutions


Please let us know how it goes.

Thank You,

Firefox

Link to post
Share on other sites

27 minutes ago, peterlax said:

I'm having a similar problem. However it won't let me run the program at all so I can't get to the deactivate level. The problem begins at startup.

Please start your own thread, as everyone's computer is different, run the tools and post the logs mentioned in post #2 above, and we can help you one on one.

Thanks for understanding

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.