Jump to content
Due to inclement weather in Southwest Florida, our Clearwater support team is offline. Our other offices are available to assist you, however their responses may be delayed. We appreciate your patience and understanding during this time. ×

Malwarebytes Anti-Exploit Premium not working


Heavenwing
 Share

Recommended Posts

I have trouble with Malwarebytes Anti-Exploit Premium that doesn't work properly because the error message window appeared saying " Malware Anti-Exploit Protection is not started. The Ant-Exploit process will be terminated " everytime when I turned on and rebooted computer. It's version 1.8.1.1196.

How can I fix it?

Should uninstall it and reboot computer then reinstall it?

Thanks

 

 

Anti-Exploit Protection not work.jpg

Link to post
Share on other sites

I forgot to add after I posted my first topic above. My computer system is Window 10 Professional 64 bit.

I would like to hear from your feedback how to fix this issues with step to step. I apprecaite and thank you for solving this.

Heavenwing

Edited by Heavenwing
Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.