Jump to content

Unable to Connect to the service


TryingToHelp
 Share

Recommended Posts

Hello TryingToHelp and :welcome:

The system's logs will help with clues.  Please create the following zipped archives for MBARW developer team analysis:

Create a .zip archive of the directory C:\ProgramData\Malwarebytes\Malwarebytes Anti-Ransomware\
Create another .zip archive of the directory C:\ProgramData\Malwarebytes\MBAMService\logs\

Please attach the above zipped archives to your next reply.  Thank you for beta testing MBARW and your valuable feedback.

Link to post
Share on other sites

I had the same problem as above - message about lost connection and could not start Anti-Ransomware. Per above instructions, I uninstalled Malwarebytes Anti-Ransomware using Revo Uninstaller Pro, rebooted, turned off Norton firewall and all its protection, then installed a fresh version of Anti-Ransomware (downloaded before the reboot). Anti-Ransomware starts perfectly. I then re-enabled all the Norton settings. All is well..

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.