Jump to content

Recommended Posts

Hi everyone,

When I try to run a Malwarebytes scan, it continues to fail with error code "SDKDatabaseLoadDefaults failed with code:1812". The scan always fail after the "Pre-Scan Operations" has completed.

I have tried running the Malwarebytes cleaner and reinstalling the program, but that does not help.

The computer is running Windows 7 64-Bit.

 

Thank you for your help! 

Link to post
Share on other sites

Hi, @ashaffer, and :welcome:

Let's see if we can get this working correctly for you.

  1. First of all, before we do anything, please make sure that your computer is showing the correct date and time for your locale.
     
  2. Next, let's try performing a Clean install, as outlined in this post:
  3. If that works, great, then you're good to go.  If not, then follow the instructions in the following post to generate some logs so that we can start analyzing them for possible issues:

We look for ward to hearing back from you regarding this issue.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.