Jump to content

Information Displayed during MBARW install


davidmg
 Share

Recommended Posts

This information usually goes by quickly during installation because we click "NEXT" without reading it first.

I hope posting this might help someone because after installing an upgrade a "START" is listed as a known issue.

*******************************************************************************************************************************************

Malwarebytes Anti-Ransomware (BETA) 0.9.15

Known Issue:
•   If installing the upgrade on Windows 8.1 x64 over a previous Beta, the service may not start automatically.  In this case, simply click Start Protection on the Malwarebytes Anti-Ransomware dashboard or run the Beta installer a second time.

Improvements:
•   Further refinements to internal rules to reduce potential for false positives
•   Refactored processing to reduce memory consumption and prevent system hangs
•   Added ability to update internal rules dynamically without requiring a full program update so new detections and fixes for false positives can be deployed much more rapidly
•   Changed log collection to happen asynchronously 

Issues Fixed:
•   Notification that a new version is available no longer auto-dismisses 
•   Fixed issue where an Exclusion may not have been honored properly in some cases
•   Fixed issue where the protection status was not remembered correctly after a program update
 

Link to post
Share on other sites

Hello davidmg:

That is an excerpt of the "Changelog" list for the MBARW Beta6 announcement from this Monday morning found within the introduction post at the end of the first locked/pinned post in this sub-forum:

Reference: https://forums.malwarebytes.org/topic/177751-introducing-malwarebytes-anti-ransomware-beta/?do=findComment&comment=1029466

It doesn't hurt to read it again.  Thank you.

Link to post
Share on other sites

Hi 1PW,

I did not know it was in that post (link). I just copied and pasted it from the installer.

I did not mean to copy someones post. I have been reading a lot of posts on start problems.

For what it is worth I submit this "start known issue" also affects WINDOWS 10 computers.

Link to post
Share on other sites

25 minutes ago, davidmg said:

Hi 1PW,

I did not know it was in that post (link). I just copied and pasted it from the installer. I did not mean to copy someones post.

Hello davidmg: No harm, no foul.

Borrowing from another post - problems that seem the same my not have the same solutions...  We need to be patient and the solutions will come.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.