Jump to content
swiftyste1

Anti-Ransomware Beta Your license failed to activate

Recommended Posts

after the brand new update to anti-ransomware beta. i keep getting the error your license failed to activate. so i removed all files and reinstalled and boom the same error your license failed to activate so i used iobit uninstaller to wipe everything that contains anti ransomware beta then reinstalled and i am still getting the same error. i was going to anyway so i wiped my hole system and reinstalled windows 10 then the first program i reinstalled was this and i am still getting the same error.

 

i give up nothing more i  can do

post-201169-0-70473100-1458006092_thumb.

Edited by swiftyste1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello swiftyste1 and :welcome:

An entirely unimpeded two-way path must exist between the MBARW Beta application, its associated files, and below:

*.mwbsys.com

Please make sure that if any sort of web filter/third party firewall application in use, that you add the above as Trusted.

Only if MBARW Beta still can not function correctly, please attach the following archive files in a reply to this topic:

Create a ZIP archive of the directory C:\ProgramData\Malwarebytes\Malwarebytes Anti-Ransomware\
Create another ZIP archive of the directory C:\ProgramData\Malwarebytes\MBAMService\logs\

Thank you for participating in the MBARW Beta testing program and your valued feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello swiftyste1:
 
Unfortunately an undetermined action caused an important file to be truncated after February 9, 2016.

Please consider a clean re-install of MBARW Beta:

1. Close all open Windows applications followed by a conventional Windows based uninstall of Malwarebytes Anti-Ransomware.
2. If MBARW Beta was uninstalled successfully, the following directories will have been deleted from a typical Windows 64-bit system:
 

C:\Program Files\Malwarebytes\

C:\ProgramData\Malwarebytes Anti-Ransomware\

C:\ProgramData\MBAMService\


3. If any of the above directories remain, please delete them manually. If necessary, any remaining/uninstalled directory may be deleted in the Windows Safe mode.
4. Execute a conventional Windows restart to the Normal Windows boot mode and log-in through an Administrator's account. <===IMPORTANT!
5. Using an Administrator's account only, download a fresh MBARW_Setup.exe file and save to the Administrator's Desktop from the MBARW Introduction topic.
6. Right-click the MBARW_Setup.exe file and left-click RunAsAdmin.jpgRun as administrator from the context menu.
7. Upon a successful installation, please restart the computer in a conventional manner to the Windows Normal boot mode.

Please reply to your topic with the status of your reported issue.

Thank you for beta testing MBARW and your valued feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for your reply. i have fully uninstalled the program and made sure no folders about anti ransomware beta are on the system. only folders are for malwarebytes anti malware i reinstalled it back but still my license failed to activate

 

 

since uninstalling wiping all the anti ransomware files i have made a brand new zips to help me try resolve the issue 

logs.zip

Malwarebytes Anti-Ransomware.zip

Edited by swiftyste1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is caused by not being able to reach our servers. Please consider temporarily disabling any 3rd party security applications (AVs, FireWalls, etc.), installing MBARW again, and then enabling them again after. You can also try to do this in SafeMode with Networking.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have turned off windows firewall and i have disabled avg and malwarebytes anti malware. uninstalled ransomware restarted my pc made sure they are all still disabled and reinstalled ransomware but i am still having the same issue. this is not just happening on one pc itshappening to my second pc aswel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello swiftyste1:

In that case, please do a full "Factory Reset" on your router and advise.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, 1PW said:

Hello swiftyste1:

In that case, please do a full "Factory Reset" on your router and advise.

Thank you.

this didn't fix the issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, wmw_lev said:

Hello! My problem: Malwarebytes Anti-Ransomware is not activated.

"attach the following archive files in a reply to this topic:" - see.

Thank you. Best regard/


 

MBAMSERVICE.zip

config.zip

thanks for your reply. this is a strange one normally everything is fixed after wiping everything of the pc and starting again but not this. sure here is the zip files you asked for

MBAMService.zip

config.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @wmw_levand :welcome:

It is disappointing to read your testing system is having MBARW Beta issues but each computer is unique. Problems that seem "the same" frequently are not.

The same is true for solutions. Solutions may often need to be individualized for your unique testing system.

It is less confusing for everyone if a "One Member Per Topic" policy is adhered to instead of posting to the topic of another member.

Development Team Members, Staffers and helpers will be able to more easily provide both you, and the OP/Topic Starter, with individualized assistance.

Please start a NEW, and SEPARATE topic by left-clicking this >>Start New Topic<< link now.

Thank you always for your patience and understanding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello swiftyste1:

Your computer's system does not necessarily have a malware problem, but the Malware Removal Experts are best to take actions that are not permitted in the MBARW subforum. The issue you should report is that "your system is unable to connect to *.mwbsys.com

I recommend following the advice from the topic: Available Assistance for Possibly Infected Computers and have one of the Malware Removal Experts assist you with your issue.

If, as recommended, you do open a topic in Malware Removal Help, please make reference to this thread.

If you would like to get off to a very fast start, the Malware Removal Experts would appreciate it if you would also attach (not copy/paste) both the FRST.txt and the Addition.txt output diagnostic reports from only Log Set 1 into your new topic. Please do not tick, nor untick, any pre-configured FRST categories.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've done all the things suggested above, and still can't get the proggy to activate. Very dissapointed.

Similarly my Maywarebytes program is out of date, it used to install updates, now it says I don't have administration rights, When in fact I have. I am loosing confidence in Malwarebytes, and I need to get that confidence back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello SineNomine and :welcome:

Please follow the instructions within the post immediately above your own. The Malware Removal Expert help will be key in resolving all your issues.

Thank you for your participation!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for making this so frigging complicated that only a senior techie can understand it. This just plain sucks, it makes me want to cancel my entire malwarebytes account and go back to Avast. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello giantweenerdog and :welcome:

Can you relate, in a separate and new topic, exactly what your system's issues are? We are here to help you.

Thank you always for your interest in the beta testing program for MBARW.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/15/2016 at 4:38 AM, swiftyste1 said:

after the brand new update to anti-ransomware beta. i keep getting the error your license failed to activate. so i removed all files and reinstalled and boom the same error your license failed to activate so i used iobit uninstaller to wipe everything that contains anti ransomware beta then reinstalled and i am still getting the same error. i was going to anyway so i wiped my hole system and reinstalled windows 10 then the first program i reinstalled was this and i am still getting the same error.

 

i give up nothing more i  can do

Screenshot (1).png

To activate your anti-ransomware make sure that you are using open IP, it means without proxy settings enabled.

Check your router settings as well. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, jdreyes24 said:

To activate your anti-ransomware make sure that you are using open IP, it means without proxy settings enabled.

Check your router settings as well. :)

 

29 minutes ago, jdreyes24 said:

To activate your anti-ransomware make sure that you are using open IP, it means without proxy settings enabled.

Check your router settings as well. :)

It's all fixed up now been sorted almost a week 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.