Jump to content
SAMHELP

MY PURCHASED PRODUCT LICENSE SAYS "FREE"!

Recommended Posts

Purchased the Anti-Malware Anti-Exploit Premium and installed as instructed and placed the Activation Code ID & KEY for both.

 

But on my PC the Anti-Exploit Premium License ID states "free version"!!  Why "free" and not the ID that came with the "purchased" product.  This is not a Trial or Free version since I purchased the Premium product.

 

I emailed "tech support" twice and no response in 36 hours?  No telephone # for Tech Support!  Sales telephone # says to leave your name and number and did it twice and no response in 36 hours!

 

Do I bring the product back because I never bought a product where you can not get in touch with the company.

 

Thanks for any response

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to enter your ID and KEY into the product to activate it.

 

Open the product by double-clicking on the MBAE orange shield traybar icon and then click the ACTIVATE button. It will then ask you for your ID and KEY. Copy and paste it from your purchase confirmation email.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I purchased it not on line rather box CD from a legitimate major retail store. In the box is the ID and KEY CODE which I entered properly to activate it. But as said in original post when viewing the license ID on the PC it still says FREE!!

That's the confusion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you see two ID/KEY codes in the box registration card? One should be for MBAM and the other for MBAE. Make sure you are entering the correct one in each client software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 ID and KEY on card for MalwareBytes and line below is for second ID and KEY for EXPLOIT.

When CD brought up installer prompt screen for MalwareBytes and entered id and key. Then second prompt screen for Exploit and entered id and key.

Both took. However when you right click on the icon for Exploit and the screen opens the license ID shows FREE!! Not the license ID #

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open Anti-Exploit (where it shows Free) and click the ACTIVATE button. Enter the ID/KEY there.

 

If that still doesn't work, send me a PM with your ID/KEY to validate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would send you a PM if I knew how but I spoke yesterday to Edward in Business Sales and provided the info and he dais he is providing it to your tech support.

If you can show me the link how to pm you or if you have access to your tech support we can get this resolved.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone have a time frame on this issue?  Running out of time to bring product back to the retailer!

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Click pbust's avatar and a new page will open up.  Then click SEND ME A MESSAGE to send him a private message with the info he asked for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well.   No response that resolves this problem.  It's almost one week just to find why the "purchased" product reads "free version" and get it corrected by your company.    Since I have only 36 hourrs left before I can return the product to the retail store and get my money back    

Decision is to return it and not buy it for my business    It maybe a good product but if one cannot get anyone to stand behind the product that should tell me wrong decision to buy the product. Takes too much time and effort with no results   

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Sam. Please feel free to send us a request for a refund and we will process it no questions asked.

However I tested the license you provided and it works for me. Not sure why this is not working for you. Can you try entering the same license in another PC?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎3‎/‎14‎/‎2016 at 5:54 PM, SAMHELP said:

Sent the PM as you recommended.

heard back from PBUST.

Dilemma was one letter or number in the key code

I did try it on another computer ' Installing the anti exploit" premium. BUT this time in the product KEY what seems to be a O (CAPITAL LETTER O),

I tried the number 0 and it worked.  So went back to the desktop and tried to activate the "FREE" reading version and guess what?  IT WORKED.

Recommend to you all if you want to use a number 0 place a line through it because it is hard to distinguish between the letter O and the number 0 on the card

 

thanks for your help

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad you got it working Sam!

If you need anything else or have any questions please let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.